Referenssit

WiseGymin ohjelmisto on käyttövalmis. Keräämme tähän sellaisia referenssejä, joiden julkaisuun olemme saaneet luvan.

Liikuntakeskus FUN

Uusi kotimainen liikuntakeskusketju. Verkkokauppa ja nettisivut on avattu maaliskuussa 2019 ja ennakkomarkkinointi potkaistu käyntiin.

WiseGym ollut käytössä alusta asti.Porihalli, Pori

Porin suurin ja monipuolisin toimija oli ensimmäinen WiseGymin järjestelmän käyttöönottanut liikuntakeskus. WiseGym asennettiin joulukuussa 2016. Olemme pala palalta korvanneet vanhoja järjestelmiä WiseGymillä ja opetelleet itsekin jo toimivan liikuntakeskuksen siirtymistä WiseGymiin. Porihallin visionäärinen asenne ja halu tehdä uutta ensimmäisenä on potkinut meitä eteenpäin joka päivä.

Vaihtanut WiseGymiin toisesta järjestelmästä.Fittari Lehmo, Lehmo

Uusi huippulaadukas budget-sali Itä-Suomen Lehmossa. Ennakkomyynti alkoi heinäkuussa 2017 ja itse salin avajaiset ovat elokuussa. Fittarin 30v juhlavuoden kunniaksi perustettu Lehmon toimipiste hyödyntää WiseGymiä täydellä teholla tarjoten uusia mobiiliratkaisuja perinteisempien rinnalla.

WiseGym ollut käytössä alusta asti.Sovelle, Harjavalta

Naisten tunnelmallinen liikuntakeskus Harjavallassa. Sovellen palvelut toteutetaan nyt WiseGymillä. Sovelle on perustettu 2011.

Vaihtanut WiseGymiin toisesta järjestelmästä.PalatsiGym, Pori

Oma pilottisalimme! Kylmäsali ilman henkilökuntaa on pyörinyt maaliskuusta 2017. Palatsi on ja tulee olemaan meidän laboratoriomme, jossa tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia testiin aidoilla loppuasiakkailla.

WiseGym ollut alusta asti.Haluatko tietää lisää WiseGymistä? Jätä tietosi ja olemme Sinuun hetimmiten yhteydessä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.