WiseGym x CMS-klubit

WiseGym on kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä kuntosaleille ja liikuntakeskuksille kokoon, sijaintiin tai konseptiin katsomatta. CRM-ohjatussa järjestelmässä kaikki tapahtuu samassa järjestelmässä, samoilla tunnuksilla ja logiikoilla. Markkinointia, myyntiä, kulunvalvontaa, digitaalisia sisältöjä sekä taloushallintoa ohjataan CRM:n toimesta asiakaskohtaisesti.

WiseGymin avulla operoit yritystoimintaasi tehokkaasti resursseja säästäen - pitäen kuitenkin asiakkaan koko toimintasi keskiössä. Emme tarjoa sinulle pelkkää tietojärjestelmää, vaan työkalut bisneksesi kehittämiseen!

Hei, CMS-klubilaiset

Oltuani WiseGymin mukana nyt noin 4 kuukautta olen huomannut sen, miten WiseGym palvelee kuntosaliyrittäjiä. Yritykset ovat aidosti innoissaan, kun kuulevat, että pystymme tarjoamaan heille työskentelyä helpottavan kokonaisvaltaisen palvelutuotteen.

Haluan tuoda tähän muutaman tärkeän pointin, miksi juuri WiseGym on markkinoiden paras järjestelmä.

  • Meillä on kaikki aidosti samassa järjestelmässä aina nettisivuista taloushallintoon asti.
  • CRM ohjattu järjestelmä seuraa puolestasi asiakkaan käyttäytymistä - sen avulla viestitään relevanttia sisältöä loppukäyttäjille. Tuloksena sinulle pienempi työmäärä, sekä tyytyväisempi asiakas ja lisämyynti.
  • WiseGymin ideana on myydä. Olemme tuoneet useita eri mahdollisuuksia lisätulojen saamiseksi.
  • Uusi nykyaikainen käyttöliittymä asiakkaillesi - sinun salin nimellä löytyvä appi, jonka kautta onnistuu verkkokauppaostokset ja ajanvaraukset.
  • Ja mikä parasta, pitkälle automatisoitu järjestelmä mahdollistaa sen, että sinulle jää aidosti aikaa siihen mikä vie liiketoimintaasi eteenpäin.


Toivottavasti näemme sinutkin helmikuun 17.päivä WiseGymin esittelyssä!


Terveisin,

Gert Pärna

WiseGym myynti


Webinaarin 17.2. tallenne (julkaistaan 18.2.2021)


Treenaaminen ei ole aina helppoa, mutta järjestelmän pitää olla. WiseGym pysyy vauhdissa mukana!

Lue lisää


Kaikki asiakkaamme käyttävät palvelua omassa tietokannassaan ja haluamassaan laajuudessa, sillä ohjelmistosta voi myös valita osia. Tässä pääpiirteinen kuvaus WiseGym-järjestelmän sisältämistä ominaisuuksista.

Lue lisää


Kirjoitus on julkaistu KF Pro -lehdessä marraskuussa 2020.

WiseGym – oikeaa sisältöä oikealle kohderyhmälle.

Lue lisää


Haluatko tietää lisää WiseGymistä? Jätä tietosi ja olemme Sinuun hetimmiten yhteydessä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.