WiseGym palveluratkaisut

Tarjoamme kolmea erisisältöistä palveluratkaisua kuntosaleille ja liikuntakeskuksille. Palveluratkaisuja luonnollisesti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki palveluratkaisumme tulevat aina asiakkaamme käyttöön ilman perustamiskustannuksia.

WiseGym - Markkinointi

Markkinointialusta vastaa tarpeeseen tilanteessa, jossa kuntosali kokee vaikeaksi viestiä asiakkailleen kaksisuuntaisesti. Joskus lähtötilanteessa myös yksisuuntaisessa viestinnässä on kehitettävää. Lisäksi pirstaloitunut mediakenttä luo haasteita - missä julkaisen, mitä ja milloin?

WiseGymin markkinointialusta rakentaa kotisivuistasi oman median, jonka avulla hallitset viestintääsi. Julkaiset, ajastat, jaat ja keräät tietoa, jonka pohjalta taas julkaiset, ajastat ja jaat tietoa. Alustaan on helppo rakentaa automatiikkaa, jolla volyymiä voidaan kasvattaa.

Keskiössä on luonnollisesti yksittäinen asiakassuhde. CRM auttaa nimensä mukaisesti hallitsemaan asiakassuhteitasi mahdollistaen erilaisia automaattisia tai manuaalisia prosesseja, kuten esimerkiksi henkilökohtaisen myyntityön.

Markkinointiviestintä ilman kauppaa on kuin kala kuivalla maalla, joten tähän palveluratkaisuun kuuluu luonnollisesti myös verkkokauppa!

WiseGym - Toiminnanohjaus

Markkinoinnin lisäksi kuntosaliin tai liikuntakeskukseen liittyy luonnollisesti paljon muita toimintoja, joita WiseGymin toiminnanohjausalustalla voi helposti hallita. Markkinointialustan lisäksi mukaan tulee nyt kulunvalvonta, laskutus ja myyntireskontra sekä mobiiliapp.

Kulunvalvonta on rakennettu loppuasiakkaan näkökulmasta - miten käynnistä meillä saadaan asiakkaalle mahdollisimman onnistunut liikuntaelämys. Mobiiliapp linkittyy markkinoinnin lisäksi myös kulunvalvontaan ja tarjoaa asiakkaalle uuden käyttöliittymän omaan salikorttiinsa.

Laskutus mahdollistaa huikean valikoiman erilaisia tuotteita erilaisilla maksutavoilla: toistaiseksi voimassa oleva, määräaikainen (+ toistaiseksi voimassa oleva), prepaid, "kymppikortit", pakettituotteet, jne jne.

Toiminnanohjaukseen liittyvät luonnollisesti myös työntekijät. Siksi työntekijöiden kalenterit, tehtävälistat, yms. on alustassa huomioitu ja erityisen kehityksen kohteena jatkossa.

WiseGym - Yrityksen ohjaus

Miksi ihmeessä en johtaisi koko yritystäni yhdestä alustasta?

WiseGym yrityksen ohjausalusta mahdollistaa tämän tuoden toiminnanohjauksen lisäksi mukaan myös taloushallinnon kokonaisuudessaan. Reskontrat, kirjanpito, palkanlaskenta, budjetit... Nyt ohjataan aidosti koko yritystä ajantasaisesti.

Yrityksen ohjausalusta korvaa käytössäsi olevat kirjanpito-ohjelmistot sekä halutessasi myös kirjanpitäjän työt. Nimensä mukaisesti ohjaat sillä koko yrityksesi toimintaa. Asiakkaasi tulevat huomaamaan, kun koko yrityksesi ohjaus on lähempänä asiakasta toimien ketterämmin ja aidosti asiakaslähtöisemmin kuin aiemmin.

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.