Mitkä ovat WiseGymin edut verrattuna muihin järjestelmiin?

Treenaaminen ei ole aina helppoa, mutta järjestelmän pitää olla. WiseGym pysyy vauhdissa mukana!

Miksi WiseGym?

Aidosti ketterä järjestelmä

WiseGymin järjestelmässä kaikki toiminnallisuudet ovat aidosti yhtä perhettä: ohjaat koko liiketoimintaasi yhden käyttöliittymän avulla.

Automatisoinnilla tehokkuutta ja kilpailuetua

Me automatisoimme tehtävät, joissa sinua ei tarvita. Järjestelmä hoitaa muun muassa laskutus-, osto- ja myyntireskontran ylläpidon, jotta voit keskittyä kilpailuetua muodostaviin tehtäviin. WiseGym vapauttaa aikaa brändin ja liiketoiminnan kehittämiselle, kiinnostavien sisältöjen luomiselle ja asiakaskokemusten parantamiselle.

Digitaalisilla palveluilla asiakastyytyväisyyttä

Kuluttajat ovat valveutuneita ja vaativat nopeita sekä helppoja palveluja. WiseGymin avulla voit tarjota asiakkaillesi digitaalisten palvelujen avulla kokonaisvaltaisempia kuntosalikokemuksia ja tehokkaampaa vuorovaikutusta. WiseGymin mobiiliapplikaation avulla pääset asiakkaasi arkeen mukaan. Kulkukortit ovat historiaa – mobiilisalikortti kulkee aina mukana.

Läpinäkyvät kustannukset

WiseGym-järjestelmän kanssa et törmää piilokuluihin, vaan kustannukset perustuvat läpinäkyvyyteen. WiseGym säästää kustannuksia ja ennen kaikkea luo uusia tulovirtoja liiketoimintaasi. Tavoitteenamme on tuottaa yrityksellesi parempaa tulosta.

Innovatiivinen ote

Meillä on yhteensä 100 vuotta kokemusta kuntosalitoiminnasta ja lukuisista järjestelmistä. Me haluamme auttaa sinua vaihtamaan tehottomat prosessit ja vanhat järjestelmät aidosti ketteriin vaihtoehtoihin. Sinun liiketoimintasi ja tavoitteesi määrittävät sen, mitä järjestelmän pitää saada aikaan, ei toisinpäin. Haluamme tehdä yrityksellesi innovatiivisia ratkaisuja, jotka edesauttavat kasvua.


Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää WiseGymistä? Jätä tietosi ja olemme Sinuun yhteydessä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.