Referenssit

WiseGymin ohjelmisto on käytössä erilaisissa liikuntakeskuksissa ja kuntosaleissa ympäri Suomea.

Liikuntakeskus FUN

Uusi kotimainen liikuntakeskusketju.

WiseGym ollut käytössä alusta asti.Porihalli, Pori

Porin suurin ja monipuolisin toimija oli ensimmäinen WiseGymin järjestelmän käyttöönottanut liikuntakeskus. WiseGym asennettiin joulukuussa 2016. Olemme pala palalta korvanneet vanhoja järjestelmiä WiseGymillä ja opetelleet itsekin jo toimivan liikuntakeskuksen siirtymistä WiseGymiin. Porihallin visionäärinen asenne ja halu tehdä uutta ensimmäisenä on potkinut meitä eteenpäin joka päivä.

Vaihtanut WiseGymiin toisesta järjestelmästä.CampusMowe, Satakunnan ammattikorkeakoulu

CampusMowe tarjoaa liikuntapalveluita Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoille sekä henkilökunnalle useammalla paikkakunnalla. HAKA-kirjautuminen WiseGymin kautta suoraan opiskelijajärjestelmään sekä muutamat muut erityisratkaisut pyrkivät helpottamaan heidän palveluntuotantoaan.

WiseGym ollut käytössä alusta asti.


Fittari Lehmo, Lehmo

Uusi huippulaadukas budget-sali Itä-Suomen Lehmossa. Ennakkomyynti alkoi heinäkuussa 2017 ja itse salin avajaiset ovat elokuussa. Fittarin 30v juhlavuoden kunniaksi perustettu Lehmon toimipiste hyödyntää WiseGymiä täydellä teholla tarjoten uusia mobiiliratkaisuja perinteisempien rinnalla.

WiseGym ollut käytössä alusta asti.Unelmasali, Seinäjoki

Naisten liikuntaunelma Pohjanmaan lakeuksilla tarjoaa naisille unelmia keskellä arkea. Kuntosali, ryhmäliikuntaa, valmennuspalveluja sekä muita ainoastaan naisille suunnattuja unelmapalveluja.

Vaihtanut WiseGymiin toisesta järjestelmästä.


Sipoon Syke, Sipoo

Moderni täyden palvelun liikuntakeskus, jossa korostuu Sipoolle ominainen maalaistunnelma. Tätä ei voi olla huomaamatta, kun astuu ovesta sisään ja silmiin osuu kuormalavoista tehty puinen asiakaspalvelupiste, jonka vieressä tönöttää teräksinen maitotonkka. Mutta täällä ei suinkaan treenata puusta sorvatuilla laitteilla, vaan huippumoderneilla, uutuuttaan hehkuvilla kuntosalilaitteilla.

Vaihtanut WiseGymiin toisesta järjestelmästä.


PalatsiGym, Pori

Oma pilottisalimme! Kylmäsali ilman henkilökuntaa on pyörinyt maaliskuusta 2017. Palatsi on ja tulee olemaan meidän laboratoriomme, jossa tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia testiin aidoilla loppuasiakkailla.

WiseGym ollut alusta asti.Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää WiseGymistä? Jätä tietosi ja olemme Sinuun hetimmiten yhteydessä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.