Mitkä ovat WiseGymin edut verrattuna muihin järjestelmiin?

Olennaisinta on, että asiakkaalla on käytössään juuri heidän haasteisiinsa optimaalisimmin vastaava järjestelmä. Joskus riittää lyijykynä ja ruutuvihko - useimmiten kuitenkin automaatio tulee tarpeeseen!

Miksi WiseGym?

Toimintalogiikka
WiseGymin järjestelmässä kaikki toiminnallisuudet ovat aidosti samaa järjestelmää - ohjaat siis yhden käyttöliittymän kautta koko toimintaasi.

Automatisointi
Automatisoidaan koneille kaikki sellainen työ, joka ei ole meidän ydintä ja joka ei muodosta meille kilpailuetua. Esimerkiksi laskutus ja osto- sekä myyntireskontran ajantasalla pitäminen eivät muodosta Sinun kuntosalillesi kilpailuetua ja siksi automatiikka hoitaa ne ja paljon muuta - automaattisesti ja ilman lisäkuluja. Järjestelmämme antaa Sinun keskittyä yhteisöllisyyden kehittämiseen, brändin rakentamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen...

Loppuasiakkaan käyttöliittymät
Kuluttaminen on murroksessa. Teknologia mahdollistaa jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa sinänsä vanhoja toimintoja. Tässä netflixien, spotifyiden, woltien ja uberien maailmassa liikunta-ala ei saa jäädä jälkeen! Siksi me olemme uusineet loppuasiakkaan käyttöliittymät: mobiiliapp ja mobiilisalikortti esimerkkeinä.

Kustannukset
WiseGymin kustannukset ovat läpinäkyviä. Valitettavasti useimmat liikunta-alalla käytettävät järjestelmäratkaisut sisältävät mukanatulevia piilokuluja. Joskus järjestelmän hinta on pieni, mutta kun laskee kaikki piilokulut yhteen, niin huh huh! WiseGym säästää kustannuksia ja mikä vielä olennaisempaa, se luo uusia tulovirtoja bisnekseesi.

Innovatiivinen ote
Me emme hyväksy vanhoja ratkaisuja ilman betonisia argumentteja. "Se nyt vaan on aina tehty niin" ei käy meille! Asiakkaan bisnes määrittää mitä järjestelmän pitää saada aikaan - ei koskaan toisinpäin.


WiseCRM- asiakkuudenhallintajärjestelmä​​​​​​​

WiseCRM on koko Wise-järjestelmän tärkein osa-alue. CRM ohjaa kaikkia muita järjestelmän toiminnallisuuksia.

Lue lisää


Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää WiseGymistä? Jätä tietosi ja olemme Sinuun hetimmiten yhteydessä!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.