WiseGym – vauhdissa mukana

Haluamme tehdä kuntosaliyrittämisestä ketterää ja tehokasta – ja ennen kaikkea kivaa! Tavoitteenamme on tuottaa yrityksellesi aitoa kilpailuetua, parempaa tulosta ja tyytyväisempiä asiakkaita.

WiseGym tuo helpotusta kuntosalien toimintaan, mikä heijastuu myös kuntosalikävijöiden tyytyväisyyteen.

Treenaaminen ei ole aina helppoa, mutta järjestelmän pitää olla

Meillä on yhteensä 100 vuotta kokemusta kuntosalitoiminnasta ja lukuisista järjestelmistä. Vuosituhannen vaihteessa paperi ja kynä vaihtuivat digitaalisiin järjestelmiin, mikä avasi meille uuden maailman. Pian kävi kuitenkin selväksi, että suurin osa kuntosalialan ohjelmistoista ei taivu muuttuneeseen liiketoimintaympäristöön. Niinpä liiketoimintaa muutettiin sopimaan tietojärjestelmien ominaisuuksiin. Hullua eikö?

Saimme tarpeeksemme tehottomista prosesseista ja järjestelmien yhteensovittamisesta. Kartoitimme järjestelmävaihtoehtoja ja keskustelimme alan kollegoiden kanssa ympäri Eurooppaa. Lopulta ymmärsimme, ettei mikään järjestelmä sovi alan tarpeisiin. Syntyi ajatus omasta järjestelmästä.

Ajatus hautui muutaman vuoden, kunnes törmäsimme sattumalta WiseNetworkiin. Löysimme nopeasti yhteisen intohimon: luoda parempia järjestelmiä ja ketteröittää yrittäjyyttä. WiseNetwork tarjosi parhaat markkinoinnin, sisällöntuotannon ja taloushallinnon ominaisuudet, ja meiltä löytyi osaaminen ja tekemisen palo kuntosaliyrittämiseen. Syntyi WiseGym.


Mitkä ovat WiseGymin edut verrattuna muihin järjestelmiin?

Treenaaminen ei ole aina helppoa, mutta järjestelmän pitää olla. WiseGym pysyy vauhdissa mukana!

Lue lisää

Mullistamme kuntosalikokemuksesi.